Gratis Inspiratiesessie

Op dit moment niet mogelijk ivm covid-19 maatregelen

Omgaan met Verlies

Elk verlies, groot of klein, zal wat teweeg brengen. Het kan iemand uit balans brengen, maar ook sterker maken. Waarom loopt de ene persoon volledig vast en kan een ander weer snel op pad na een tegenslag? Op welke manier kan iemand weer in zijn kracht komen staan?

Tijdens deze inspirerende groepssessie gaan we samen op zoek naar de antwoorden. Deze zijn meestal te vinden, door met een holistische bril te kijken en daarbij systemische krachten te gebruiken. Met behulp van een aantal voorbeelden, materialen en oefeningen neem ik u mee in deze materie.

Holistisch komt van het Griekse woord (Holos), dat betekent het “geheel”.
Alles is met elkaar verbonden en beïnvloedt elkaar. Om die reden wordt in de holistische zienswijze ook nooit naar een enkele klacht of symptoom gekeken, maar naar het hele plaatje. Alle fysieke, mentale, psychische en energetische elementen van een mens worden meegenomen. Er is verbinding in jouw eigen systeem, maar ook in systemen met de mensen om je heen en al deze systemen beïnvloeden het gehele gevoel van welzijn.

Gratis inspiratie

Deze inspiratiesessie wordt gratis aangeboden voor groepen tot ongeveer 15 personen. Denk hierbij aan verenigingen, stichtingen, lotgenotengroepen, medewerkers gezondheidszorg in de eerste of tweede lijn, enzovoort.

U zorgt voor een locatie, ik zorg voor een inspirerende sessie over omgaan met verlies. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u graag een keer individueel aansluiten bij een inspiratiesessie, stuur dan een mail zodat ik u kan benaderen als er een nieuwe datum bekend is.