Workshop ‘Op verhaal komen’

Op vrijdag 25 maart 2022 organiseren Silvia Janssen en Femke Ronnes bij ’t Helder in Overloon een ontspannen dag, voor iedereen die graag even stil wil staan bij dat wat er eerder gebeurd is of misschien nog gebeurt in zijn of haar leven. Een dag om op verhaal te komen, terug te blikken en vooruit te kijken, maar vooral een dag om te ZIJN wie je bent.

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Kennismaking. In een veilige setting met verrassende werkvormen delen wat je kwijt wilt, ervaringen uitwisselen, een luisterend oor, herkenning en erkenning krijgen.
  • Ontspanningsoefeningen/ademhalingsoefeningen waarbij je tot rust komt, op adem komt, stilstaat, voelt en volledige ontspanning opzoekt.
  • Een schrijfworkshop waarin je op verhaal kunt komen, van je af kunt schrijven of juist naar je toe kunt schrijven en je verhaal kunt delen.
  • Een handmassage.

Vrijwel iedereen heeft zo nu en dan de behoefte om even op verhaal te komen, zowel na of tijdens een drukke en intensieve periode in je leven als na hele ingrijpende gebeurtenissen. Even een pas op de plaats, even rust. Om van daaruit weer met hernieuwde krachten verder te kunnen gaan. Geldt dat ook voor jou? Dan zie we je graag op deze dag.

Wanneer, waar, wat kost het?

Datum: vrijdag 25 maart 2022

Tijd: van 9:30u tot 16:30u

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, 5825 CE Overloon

Kosten: €75,00

Inclusief: koffie & thee met iets lekkers en een heerlijke lunch

Groepsgrootte: minimaal 6 – maximaal 12 personen

Heb je nog vragen neem gerust contact op met mij of met Femke www.femkeontmoet.nl