Workshop ‘Op verhaal komen’

Op vrijdag 22 september 2023 organiseren Silvia Janssen en Femke Ronnes van 9.30 tot 16.30 de workshop “op verhaal komen”.

Tijdens deze workshop is er ruimte om tot rust te komen, naar binnen te keren en stil te staan bij dat wat er eerder gebeurd is of misschien nog gebeurt in je leven.  Een dag om op verhaal te komen, terug te blikken en vooruit te kijken, maar vooral een dag om te ZIJN wie je bent.

Programma

  • Kennismaking. In een veilige setting met verrassende werkvormen delen wat je kwijt wilt, ervaringen uitwisselen, een luisterend oor, herkenning en erkenning krijgen.
  • Ontspanningsoefeningen waarbij je tot rust komt, stilstaat, loslaat, naar binnen keert en in verbinding komt met jezelf en je omgeving.
  • Een schrijfworkshop waarin je op verhaal kunt komen, van je af kunt schrijven of juist naar je toe kunt schrijven en je verhaal kunt delen.
  • Een ontspanningsmoment met drukpuntmassage.

Vrijwel iedereen heeft zo nu en dan de behoefte om even op verhaal te komen, zowel na of tijdens een drukke en intensieve periode in je leven als na hele ingrijpende gebeurtenissen.
Geldt dat ook voor jou? Dan zie we je graag op deze dag.

Reacties en ervaringen van eerdere deelnemers:

“Een fantastische waardevolle dag. Mijn eigen doel van de dag heb ik bereikt… Het heeft letterlijk ruimte in me vrijgemaakt en ik pluk daar nog steeds de vruchten van.”

“Het heeft mij veel gebracht en ik heb echt genoten van de gesprekken met jullie en met de andere deelnemers.”

“Wat was het een fijne een bijzondere workshop. Uitnodiging. Warmte. Opening. Rijkdom!”

De workshopdag zit vol zorgzame aandacht en een uitgebreide luxe lunch.”

Een hele fijne en relaxte dag waarbij ik echt op verhaal kon komen”

“Ik vond het spannend, maar het was voor mij heel bijzonder. Wat me opviel was het gevoel van veilig zijn dat ik heb ervaren… Ik ga het zeker nog eens doen. Complimenten.”

Wanneer, waar, wat kost het?

Datum: Vrijdag 22 september 2023

Tijd: van 9:30u tot 16:30u

Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, 5825 CE Overloon

Kosten: €125,00

Inclusief: koffie & thee met iets lekkers en een heerlijke lunch

Groepsgrootte: maximaal 8 personen

Aanmelden

Wil je graag jezelf aanmelden of meer informatie, neem dan contact op via het contactformulier , telefoon 06-12 77 61 51 of mail@viasilvia.nl

Over Femke en Silvia

Femke geeft cursussen en workshops waarin mensen schrijven over hun leven en geeft ontspanningsmassages – www.femkeontmoet.nl

Silvia is rouwbegeleidster, geeft ontspanningsmassages en cursussen voor mensen in rouw – www.via-silvia.nl 

Beiden werken vanuit het hart, met volle aandacht voor de mens in zijn geheel.