Gratis Inspiratiesessie

Omgaan met Verlies

Elk verlies, groot of klein, zal wat teweeg brengen. Het kan iemand uit balans brengen, maar ook sterker maken. Waarom loopt de ene persoon volledig vast en kan een ander weer snel op pad na een tegenslag? Op welke manier kan iemand weer in zijn kracht komen staan?

Tijdens de inspiratiesessie gaan we samen door het Land van Rouw. We bespreken de verschillende soorten verlies waar een mens mee te maken kan krijgen zoals overlijden, verlies van gezondheid, verlies van werk of een relatie, maar ook minder zichtbare verliezen zoals bijvoorbeeld ongewenst kinderloosheid.

Het is een educatieve en interactieve bijeenkomst waarbij we samen in vertrouwen zullen spreken over dit moeilijke, maar wel belangrijke onderwerp. Hoe ga je zelf om met een verlies en welke mogelijkheden zijn er om een ander te ondersteunen als deze in rouw is?
Tijdens de presentatie maak ik gebruik van Powerpoint, muziek en een gedicht en we sluiten de avond af met een ontspannende oefening.

Gratis inspiratie

Deze inspiratiesessie wordt gratis aangeboden voor groepen tot ongeveer 40 personen. Denk hierbij aan verenigingen, stichtingen, lotgenotengroepen, medewerkers gezondheidszorg in de eerste of tweede lijn, enzovoort.

U zorgt voor een locatie, ik zorg voor een inspirerende sessie over omgaan met verlies. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.