MASSAGE

LET OP:
Ik neem vanaf 1 januari 2023 geen nieuwe cliënten meer aan voor een massage, omdat ik me volledig ga richten op rouwbegeleiding.

Een massage kan een mens ontzettend goed doen. Bij vastzittende spieren, ter algemene ontspanning en/of bij klachten zoals een burn-out of in een rouwproces.

Als fysiotherapeute heb ik sinds 1996 veel ervaring opgedaan in het masseren. Voor mij was het altijd een belangrijk onderdeel bij verschillende aandoeningen, omdat ik merkte dat het de mens goed deed en het een prachtige manier was om in de diepere lagen van het probleem te kunnen komen. Aandacht hebben voor de cliënt, aandacht voor alles wat hij of zij mee naar binnen neemt, dat is voor mij belangrijk.

Mocht u een massage willen ondergaan, dan kunt u kiezen uit onderstaande mogelijkheden.

Intuïtieve Ontspanningsmassage (60 – 90 minuten)

Intuïtieve massage is masseren vanuit het hart, niet volgens een plan of een bepaald schema, maar bewust naar wat wordt ingegeven in het contact met degene die gemasseerd wordt. Lichaam, geest en ziel komen tot rust, waardoor u zich volledig ontspannen zult voelen.

Zit u letterlijk en/of figuurlijk niet lekker in uw vel, ook dan kan een intuïtieve massage u goed doen. Bij mentale klachten of emoties die zich vast hebben gezet in het lijf, bijvoorbeeld in een rouwproces, kan een ontspanningsmassage helend werken.

Japanse Gezichtsmassage (60 minuten)

De Japanse gezichtsmassage is een bijzondere combinatie van ontspannen grepen, huid verbeterende grepen en het stimuleren van meridianen en drukpunten door middel van een zachte aanraking. Via deze punten wordt de doorstroom van levensenergie (Ki) verhoogd . De goede doorstroming van Ki energie brengt lichaam en geest in balans.
Naast het gezicht worden ook de schouders en de nek gemasseerd.

Meridiaan Massage (60 minuten)

Deze meridiaan massage is een ontspannende massage die de doorstroming van de meridianen kan stimuleren en ondersteunen. Het doel van de massage is om het gehele lichaam weer in balans te brengen en zo de energie (Chi) vrij door het lichaam te laten stromen.
De zachte massagestreken over de meridianen (energiebanen) stimuleren de energiestroom in het lichaam, waardoor blokkades worden geharmoniseerd en opgelost. Het zorgt voor een diepe holistische ontspanning.

Thaise Voetreflexmassage Sabaaydi (60 minuten)

Een bijzondere voet-/onderbeenmassage waarbij zowel met een massagestokje als met de handen gemasseerd wordt. Deze combinatie geeft een diepe lichamelijke ontspanning en zorgt voor een betere doorstroming in het lichaam. De verschillende zones op de voet corresponderen met andere plekken in het lichaam, waardoor de massage een helende werking heeft op het volledige lichaam en algemeen welbevinden.

Klassieke Zweedse Massage / Sport Massage (30 – 60 minuten)

Deze klassieke massage wordt voornamelijk toegepast bij lichamelijke klachten waarbij de spanning in de spieren toegenomen is. Het verlaagt de spanning en verbetert de doorbloeding in het spierweefsel en zorgt ervoor dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd.
Indien u het op prijs stelt is er ook een mogelijkheid om houding- en bewegingsadviezen te ontvangen.

Tarieven

Intuïtieve Ontspanning Massage
60 minuten € 55,00
90 minuten €75,00

Thaise voetreflexmassage, Meridiaanmassage of Japanse Gezichtsmassage
60 minuten € 55,00

Klassiek Zweedse Massage
30 minuten € 30,00
60 minuten € 55,00

Omdat ik wil kunnen werken op een manier die bij mij past heb ik ervoor gekozen om geen contract met een zorgverzekering af te sluiten, u krijgt de massage dus niet vergoedt door uw zorgverzekering.