MASSAGE

Een massage kan een mens ontzettend goed doen. Bij vastzittende spieren, ter algemene ontspanning en/of bij klachten zoals een burn-out of zelfs in een rouwproces.

Als fysiotherapeute heb ik sinds 1996 veel ervaring opgedaan in het masseren. De eerste jaren werd bijna elke cliënt wel gemasseerd, maar langzaam aan kregen we meer een begeleidende/coachende rol en raakten we onze cliënten nauwelijks nog aan. Voor mij bleef het een belangrijk onderdeel bij verschillende aandoeningen, omdat ik merkte dat het de mens goed deed en het een prachtige manier was om in de diepere lagen van het probleem te kunnen komen. Aandacht hebben voor de cliënt, aandacht voor alles wat hij of zij mee naar binnen neemt, dat is voor mij belangrijk en geeft mij veel voldoening.

Massage

Mocht u een massage willen ondergaan, dan kunt u kiezen uit onderstaande mogelijkheden.

Intuïtieve Massage ter Ontspanning

Intuïtieve massage is masseren vanuit het hart, niet volgens een plan of een bepaald schema, maar bewust naar wat wordt ingegeven in het contact met degene die gemasseerd wordt. Lichaam, geest en ziel komen tot rust, waardoor u zich volledig ontspannen zult voelen.

Zit u letterlijk en/of figuurlijk niet lekker in uw vel, ook dan kan een intuïtieve massage u goed doen. Bij mentale klachten of emoties die zich vast hebben gezet in het lijf, bijvoorbeeld in een rouwproces, kan een ontspanningsmassage helend werken.

Thaise Voetreflexmassage Sabaaydi

Een bijzondere voet-/onderbeenmassage waarbij zowel met een massagestokje als met de handen gemasseerd wordt. Deze combinatie geeft een diepe lichamelijke ontspanning en zorgt voor een betere doorstroming in het lichaam. De verschillende zones op de voet corresponderen met andere plekken in het lichaam, waardoor de massage een helende werking heeft op het volledige lichaam en algemeen welbevinden.

Klassieke Zweedse Massage / Sport Massage

Deze massage wordt voornamelijk toegepast bij lichamelijke klachten waarbij de spanning in de spieren toegenomen is. Het verlaagt de spanning en verbetert de doorbloeding in het spierweefsel en zorgt ervoor dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd.
Indien u het op prijs stelt is er ook een mogelijkheid om houding- en bewegingsadviezen te ontvangen.

Tarieven

Intuïtieve Ontspanning Massage
60 minuten € 55,00

Thaise voetreflexmassage
60 minuten € 55,00

Klassiek Zweedse Massage
30 minuten € 30,00
60 minuten € 55,00

Omdat ik wil kunnen werken op een manier die bij mij past heb ik ervoor gekozen om geen contract met een zorgverzekering af te sluiten, u krijgt de massage dus niet vergoedt door uw zorgverzekering.

Indien u op zoek bent naar een erotische massage, dan dient u verder te zoeken, deze worden door mij niet gegeven.