MASSAGE

Een massage kan een mens ontzettend goed doen. Ter algemene ontspanning en/of bij klachten zoals een burn-out of in een rouwproces.

Als fysiotherapeute heb ik sinds 1996 veel ervaring opgedaan in het masseren. Voor mij was het altijd een belangrijk onderdeel bij verschillende aandoeningen, omdat ik merkte dat het de mens goed deed en het een prachtige manier was om in de diepere lagen van het probleem te kunnen komen. Aandacht hebben voor de cliënt, aandacht voor alles wat hij of zij mee naar binnen neemt, dat is voor mij belangrijk.

Mocht u een massage willen ondergaan, dan kunt u contact opnemen via de mail of telefonisch.

Intuïtieve Ontspanningsmassage (60 – 90 minuten)

Intuïtieve massage is masseren vanuit het hart, niet volgens een plan of een bepaald schema, maar bewust naar wat wordt ingegeven in het contact met degene die gemasseerd wordt. Lichaam, geest en ziel komen tot rust, waardoor u zich volledig ontspannen zult voelen.

Zit u letterlijk en/of figuurlijk niet lekker in uw vel, ook dan kan een intuïtieve massage u goed doen. Bij mentale klachten of emoties die zich vast hebben gezet in het lijf, bijvoorbeeld in een rouwproces, kan een ontspanningsmassage helend werken.

Tarieven

Intuïtieve Ontspanning Massage
60 minuten € 55,00
90 minuten €75,00

Omdat ik wil kunnen werken op een manier die bij mij past heb ik ervoor gekozen om geen contract met een zorgverzekering af te sluiten, u krijgt de massage dus niet vergoedt door uw zorgverzekering.