Ervaring inspiratiesessie

Ik vond de inspiratiesessie “Omgaan met Verlies” waardevol en bijzonder betekenisvol. Onder andere door de verrijking van mijn inzicht in de fases van verdriet- en rouwverwerking, vanuit een diep dal naar nieuw perspectief. Ik beleefde de benadering als boeiend en intens en ik voelde dat de inhoud mij raakte. Zowel de interactie als het ontspanningsmoment voegden nog iets extra’s toe. De interactie, ‘het delen van je donker moment met een ander’, voelde als een verrijking van en voor elkaar. Het ontspanningsmoment vond ik mooi, rustgevend en gaf mij ruimte om naar ‘binnen’ te gaan, naar mijn kern. Jij presenteerde het erg goed, rustig en met een prettige stem. En je liet jezelf zien in je kwetsbaarheid door je eigen verhaal met ons te delen.

Ervaring van deelnemer Inspiratiesessie september 2021– ZijActief Oostrum

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

20% korting massage cadeaubon

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor de feestdagen?

Bij aanschaf van een massage cadeaubon, krijgt u 20% korting op de normale prijs.
Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2020.

MASSAGE 60 minuten € 55,00 NU € 44,00

MASSAGE 30 minuten € 30,00 NU € 24,00

U heeft de keuze uit een intuïtieve ontspanningsmassage of een sportmassage.

Wilt u i.v.m. corona liever nu geen massage ondergaan? Geen probleem, de bon is in te wisselen t/m 31 december 2021.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Weer welkom

Na een bijzondere tijd waarin corona ons in de greep hield en er veel activiteiten gestaakt moesten worden, is het nu weer mogelijk om het “gewone” leven een beetje op te gaan pakken.

Vanaf 1 juni ontvang ik u dan ook weer graag in mijn praktijk voor rouwbegeleiding, massage of individuele yogasessie.

Voor de gezondheid van ons beide, houden we wel gepaste afstand, zorgen we voor goede hygiëne en gaat de afspraak alleen door als wij beide geen corona gerelateerde klachten hebben. Ik ga hier serieus mee om en wil u vragen om dat ook te doen.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Nieuw jaar

Het nieuwe jaar komt eraan
Tijd om even stil te staan
Overdenken en bezinnen
Afsluiten of opnieuw beginnen
Wat te doen met wensen of dromen
Dingen die jou zijn overkomen
Laat ze zijn en laat ze achter
De ergste worden zachter
De mooiste krijgen een plaats in je hart
Maak ieder jaar een nieuwe start
Begin aan je oude of nieuwe dromen
Laat het leven op je af komen
Heb lief, bewonder en geniet
Meer vraagt het leven niet

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Feedback begeleiding bij gezondheidsverlies

Telkens keek ik terug op wat ik had en nu niet meer heb. Mijn oude leven loslaten en tevreden zijn met met wat er nu is, was altijd moeilijk voor mij. Ik bleef tegen beter weten in hopen dat ik ooit wel weer alles zou kunnen wat ik vroeger deed. Silvia heeft mij laten voelen dat ik ook kan genieten van alles wat ik nu heb en dat de hobbelige paden ook veel gebracht hebben. Het viel niet altijd mee om echt in mijn lijf te kruipen en te leren voelen, maar het heeft me wel veel gebracht. Ik leef meer in het NU en heb een soort rust gevonden. Vooral de (familie)opstellingen hebben mij hierbij goed geholpen.

Geplaatst in Review | Een reactie plaatsen

Feedback begeleiding bij gezondheidsverlies

Door de begeleiding van Silvia heb ik meer rust in mezelf gekregen en geleerd om invulling te geven aan de kwaliteit van het leven in plaats van me te focussen op de kwantiteit. De gesprekken vond ik heel fijn en de verschillende werkvormen zoals de lichaamsoefeningen en de muziek vond ik ook prettig, daarin had Silvia een juiste balans. Als ik afdaalde in mijn emotie dan voelde ik constant haar aanwezigheid, ze liet me niet alleen en zorgde er zelfs voor dat ik nog dieper kon gaan, maar hielp me ook om weer om te keren als het te heftig werd. Ik kon volledig op Silvia vertrouwen, ze reikte me de hand als het nodig was en liet los waar het kon.
De volgende woorden horen bij mijn coachtraject: aandacht, emotie, inzicht, nu, lastig, vertrouwen, innerlijk, liefde, onmacht, verbindend, moed en toekomst.

Geplaatst in Review | Een reactie plaatsen

Feedback rouwbegeleiding

Silvia heeft me geholpen om mijn verlies te ‘accepteren’ en dat heeft mij ruimte gegeven. Ik voel me gelukkiger en heb weer zelfvertrouwen. De lichaamsoefeningen, muziek en de gesprekken vond ik heel fijn. Hierdoor ben ik diep in mijn binnenste geraakt en kwamen de emoties los. Het deed me ontzettend goed. De oefeningen zijn helemaal niet zweverig, maar ze geven veel inzicht en het komt wel binnen.
In een paar woorden kan ik onze gesprekken omschrijven: vertrouwen, innerlijk, liefde, nu, inzicht, emoties, aandacht, toekomst, ruimte.
Heel erg bedankt voor je hulp, het kwam op het juiste moment in mijn leven.

Geplaatst in Review | 1 reactie

Persoonlijke ervaring herdenking

Het was ontzettend fijn om op de sterfdag van Roy samen met alle vrienden te zijn. Een jaar gaat zo snel en er is inmiddels dan zoveel gebeurd, maar nog lang niet verwerkt. Na het kiezen van een herinneringskaart zaten we fijn bij elkaar. De verhalen die iedereen had bij zijn of haar foto waren heel divers en soms hoorde ik zelfs verhalen van heel vroeger die ik niet kende. Zo leerde ik Roy eigenlijk nog beter kennen. En dat voelde heel fijn. Ik vond het ook waardevol dat de kinderen van Roy op deze middag veel verhalen over hun papa hoorden en zo nog meer hebben ervaren wat een geweldig mens hij was. Het was een middag met verdriet, maar ook met een lach om de leuke herinneringen. De kaarten hebben een mooi plekje gekregen bij Roy´s foto en steeds als ik ze zie, moet ik aan deze mooie middag denken. Door op deze manier met Silvia herinneringen op te halen, verwerk je weer een stukje van je verdriet en het geeft een mooi gevoel van verbondenheid met elkaar.
Heidi

Geplaatst in Review | 1 reactie

Persoonlijke ervaring herdenking

Wij vonden het super fijn om op de sterfdag samen te kunnen zijn. Mede door het gebruik van de herinnerkaarten werd het gemakkelijker om iets te vertellen en de mooie herinneringen kwamen vanzelf naar boven. Het was leuk en fijn om alle verhalen te horen en met een lach en een traan te genieten van hoe Roy was. Eén van onze zonen had een fotokaart van Italiaans ijs uitgekozen en kwam via die mooie kleuren op een verhaal over de kleurige sokken van Roy die hij altijd droeg. We hebben de herinnerkaarten mee naar huis mogen nemen en deze liggen nu op een mooie plaats. We hebben nog steeds een warm gevoel over de herdenking. Silvia je hebt het heel mooi ingevuld en als je dit zo blijft doen, dan zullen een hoop mensen een warm gevoel hieraan overhouden. Het is een positieve manier om een afscheid te verwerken.
Monique

Geplaatst in Review | 1 reactie

Persoonlijke ervaring herdenking

Afgelopen jaar hebben we met de vriendengroep de sterfdag van een vriend van ons herdacht. We waren met een grote groep, toch voelde het wel warm/intiem aan. Door de herinnerkaarten ging je toch weer terugdenken, dit riep wel echt herinneringen/ gevoel op. Ik vond het mooi om te zien, dat iedereen zulke andere verhalen had, maar het riep toch veel herkenning op.
Het was heel bijzonder dat iedereen zo vanuit zijn gevoel durfde te spreken.
Annelies

Geplaatst in Review | 1 reactie