Herfstaanbieding Ontspanningsmassage

Vind jij het ook fijn om in deze tijd van het jaar naar binnen te keren? En lijkt het je heerlijk om in een knusse, warme ruimte een ontspanningsmassage te ontvangen?

Maak dan een afspraak vóór 31 oktober 2022 en ontvang een heerlijke ontspannende intuïtieve massage van 60 of 90 minuten met 20% korting.

MASSAGE 90 minuten € 75,00 NU € 60,00

MASSAGE 60 minuten € 55,00 NU € 44,00

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Herdenking met herinnerdingen

Onlangs mocht ik een herdenking begeleiden voor de nabestaanden van iemand die ongeveer 2 jaar geleden plotseling overleden is. Door corona hadden zij nog geen mogelijkheid gehad om met de vriendengroep samen te komen en herinneringen op te halen. Met een kaarsje in de hand zijn we gezamenlijk naar een speciaal bankje in het bos gewandeld, om daar herinneringen te delen en muziek te luisteren. Op het einde vormde alle kaarsjes samen een mooi hart op de grond ❤️

De weduwe vond het van te voren heel spannend. Hoe zou het lopen, zouden de vrienden het wel fijn vinden? Achteraf liet ze me weten dat het zo ontzettend mooi en waardevol voor hen allemaal was geweest. Ook haar zoon van 20 liet weten dat hij het heel fijn vond om alle herinneringen over zijn vader te horen, om te horen hoe belangrijk hij voor hen geweest is en hoe hij gewaardeerd werd als vriend.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Feedback rouwbegeleiding na overlijden

Ik vond de begeleiding bij Silvia ontzettend fijn. Ik voelde me gehoord, begrepen en veilig om dingen te delen. De communicatie was erg fijn, luisteren, maar ook echt gehoord worden. De rouwbegeleiding heeft me veel inzicht gegeven en een grote stap verder gebracht in mijn (rouw)proces.
Silvia neemt de tijd voor je. Ze kijkt niet op de klok, maar kijkt wanneer een behandeling/begeleiding afgerond is.

Ik vond de foto’s een fijn startmoment om weer fijne herinneringen naar boven te laten komen. De schrijf- en tekenopdrachten waren verhelderend en verdiepend en de grondankers waren ook zeer verhelderend, soms pittig, maar ook verlichtend.

Als ik de manier van begeleiden van Silvia in drie woorden moet omschrijven dan is dat; compassievol, bekwaam en gevoelsmatig.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Ervaring inspiratiesessie

Ik vond de inspiratiesessie “Omgaan met Verlies” waardevol en bijzonder betekenisvol. Onder andere door de verrijking van mijn inzicht in de fases van verdriet- en rouwverwerking, vanuit een diep dal naar nieuw perspectief. Ik beleefde de benadering als boeiend en intens en ik voelde dat de inhoud mij raakte. Zowel de interactie als het ontspanningsmoment voegden nog iets extra’s toe. De interactie, ‘het delen van je donker moment met een ander’, voelde als een verrijking van en voor elkaar. Het ontspanningsmoment vond ik mooi, rustgevend en gaf mij ruimte om naar ‘binnen’ te gaan, naar mijn kern. Jij presenteerde het erg goed, rustig en met een prettige stem. En je liet jezelf zien in je kwetsbaarheid door je eigen verhaal met ons te delen.

Ervaring van deelnemer Inspiratiesessie september 2021– ZijActief Oostrum

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

20% korting massage cadeaubon

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor de feestdagen?

Bij aanschaf van een massage cadeaubon, krijgt u 20% korting op de normale prijs.
Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2020.

MASSAGE 60 minuten € 55,00 NU € 44,00

MASSAGE 30 minuten € 30,00 NU € 24,00

U heeft de keuze uit een intuïtieve ontspanningsmassage of een sportmassage.

Wilt u i.v.m. corona liever nu geen massage ondergaan? Geen probleem, de bon is in te wisselen t/m 31 december 2021.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Weer welkom

Na een bijzondere tijd waarin corona ons in de greep hield en er veel activiteiten gestaakt moesten worden, is het nu weer mogelijk om het “gewone” leven een beetje op te gaan pakken.

Vanaf 1 juni ontvang ik u dan ook weer graag in mijn praktijk voor rouwbegeleiding, massage of individuele yogasessie.

Voor de gezondheid van ons beide, houden we wel gepaste afstand, zorgen we voor goede hygiëne en gaat de afspraak alleen door als wij beide geen corona gerelateerde klachten hebben. Ik ga hier serieus mee om en wil u vragen om dat ook te doen.

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Nieuw jaar

Het nieuwe jaar komt eraan
Tijd om even stil te staan
Overdenken en bezinnen
Afsluiten of opnieuw beginnen
Wat te doen met wensen of dromen
Dingen die jou zijn overkomen
Laat ze zijn en laat ze achter
De ergste worden zachter
De mooiste krijgen een plaats in je hart
Maak ieder jaar een nieuwe start
Begin aan je oude of nieuwe dromen
Laat het leven op je af komen
Heb lief, bewonder en geniet
Meer vraagt het leven niet

Geplaatst in Nieuws | Een reactie plaatsen

Feedback begeleiding bij gezondheidsverlies

Telkens keek ik terug op wat ik had en nu niet meer heb. Mijn oude leven loslaten en tevreden zijn met met wat er nu is, was altijd moeilijk voor mij. Ik bleef tegen beter weten in hopen dat ik ooit wel weer alles zou kunnen wat ik vroeger deed. Silvia heeft mij laten voelen dat ik ook kan genieten van alles wat ik nu heb en dat de hobbelige paden ook veel gebracht hebben. Het viel niet altijd mee om echt in mijn lijf te kruipen en te leren voelen, maar het heeft me wel veel gebracht. Ik leef meer in het NU en heb een soort rust gevonden. Vooral de (familie)opstellingen hebben mij hierbij goed geholpen.

Geplaatst in Review | Een reactie plaatsen

Feedback begeleiding bij gezondheidsverlies

Door de begeleiding van Silvia heb ik meer rust in mezelf gekregen en geleerd om invulling te geven aan de kwaliteit van het leven in plaats van me te focussen op de kwantiteit. De gesprekken vond ik heel fijn en de verschillende werkvormen zoals de lichaamsoefeningen en de muziek vond ik ook prettig, daarin had Silvia een juiste balans. Als ik afdaalde in mijn emotie dan voelde ik constant haar aanwezigheid, ze liet me niet alleen en zorgde er zelfs voor dat ik nog dieper kon gaan, maar hielp me ook om weer om te keren als het te heftig werd. Ik kon volledig op Silvia vertrouwen, ze reikte me de hand als het nodig was en liet los waar het kon.
De volgende woorden horen bij mijn coachtraject: aandacht, emotie, inzicht, nu, lastig, vertrouwen, innerlijk, liefde, onmacht, verbindend, moed en toekomst.

Geplaatst in Review | Een reactie plaatsen

Feedback rouwbegeleiding

Silvia heeft me geholpen om mijn verlies te ‘accepteren’ en dat heeft mij ruimte gegeven. Ik voel me gelukkiger en heb weer zelfvertrouwen. De lichaamsoefeningen, muziek en de gesprekken vond ik heel fijn. Hierdoor ben ik diep in mijn binnenste geraakt en kwamen de emoties los. Het deed me ontzettend goed. De oefeningen zijn helemaal niet zweverig, maar ze geven veel inzicht en het komt wel binnen.
In een paar woorden kan ik onze gesprekken omschrijven: vertrouwen, innerlijk, liefde, nu, inzicht, emoties, aandacht, toekomst, ruimte.
Heel erg bedankt voor je hulp, het kwam op het juiste moment in mijn leven.

Geplaatst in Review | 1 reactie