Persoonlijke begeleiding

Merkt u dat u niet meer functioneert zoals dat u zelf zou willen? Bent u alle goed bedoelde adviezen zat en merkt u dat uw omgeving u niet kan ondersteunen om verder te komen in uw rouwproces? Dan bent u op bij Via-Silvia op het juiste adres.

Via-Silvia biedt persoonlijke rouwbegeleiding, afgestemd op uw vraag en wat bij u past.
Door middel van gesprekken en verschillende werkvormen zullen we ontdekken wat u tijdelijk blokkeert en hoe u daarin zelf weer de juiste richting in kan vinden.

Kosten

Het telefonische kennismakingsgesprek is gratis, vervolgafspraken kosten € 69,00 per keer. Gemiddeld zal een gesprek 75 minuten duren, maar door de aard van het gesprek kan dit soms iets langer of korter zijn.

Voor mij is het belangrijk dat ons gesprek niet begrensd wordt door regels. Dat is ook de reden voor mij om niet gecertificeerd te werken, waardoor u misschien de mogelijkheid zou hebben om de kosten te declareren bij uw zorgverzekeraar. Door alle regelgeving en begrenzingen die zij ons opleggen, wordt de aandacht verlegd van uw hulpvraag naar het voldoen aan alle regels van de verzekering. Op die manier wil en kan ik niet meer werken, ik wil mijn volle aandacht aan u kunnen schenken, want daar heeft u recht op als u om mijn hulp vraagt.