Persoonlijke begeleiding

Merkt u dat u niet meer functioneert zoals dat u zelf zou willen? Bent u alle goed bedoelde adviezen zat en merkt u dat uw omgeving u niet kan ondersteunen om verder te komen in uw rouwproces? Dan bent u op bij Via-Silvia op het juiste adres.

Via-Silvia biedt holistische/systemische verliesbegeleiding. Samen gaan we op zoek naar de bron van uw stagnering. Vanuit die bron zal u stap voor stap een nieuwe weg vinden om in te slaan en verder te wandelen op uw eigen levenspad zodat het verlies niet langer uw weg blokkeert. Door middel van gesprekken en oefeningen zal u ontdekken wat er werkelijk speelt en hoe u daarin zelf weer de regie kunt nemen.

Kosten

Het telefonische kennismakingsgesprek is gratis, vervolgafspraken kosten € 69,00 per keer. Gemiddeld zal een gesprek een uur duren, maar door de aard van het gesprek kan dit soms iets langer of korter zijn. Voor mij is het belangrijk dat ons gesprek niet begrensd wordt door regels. Dat is ook de reden voor mij om niet gecertificeerd te werken, waardoor u misschien de mogelijkheid zou hebben om de kosten te declareren bij uw zorgverzekeraar. Door alle regelgeving en begrenzingen die zij ons opleggen, wordt de aandacht verlegd van uw hulpvraag naar het voldoen aan alle regels van de verzekering. Op die manier wil en kan ik niet meer werken, ik wil mijn volle aandacht aan u kunnen schenken, want daar heeft u recht op als u om mijn hulp vraagt.