Schrijfworkshop ‘Er zijn woorden voor’

5 x 1,5 uur schrijven bij rouw & verlies

Als je te maken hebt gehad met een groot verlies zoals het overlijden van een dierbare, verlies van werk, verlies van gezondheid, een scheiding, verhuizing of ziekte, kan schrijven ontzettend helpend zijn.

Vaak weet je niet waar te beginnen en wat je belangrijk vindt om op te schrijven.
Tijdens deze schrijfworkshop van 3 bijeenkomsten, ga je in een kleine groep aan de slag met verschillende verdiepende schrijfoefeningen.

We schrijven niet één verhaal, maar gebruiken een aantal schrijfwerkvormen om de juiste woorden uit de pen te laten rollen. Jouw (rouw)verhalen zullen op geheel eigen wijze op papier komen. Je zult soms verrast worden over wat je zelf opgeschreven hebt.

Je hoeft niet creatief te zijn en ook geen schrijftalent te hebben. Iedereen kan meedoen met deze workshopreeks. De schrijfmethodes kan je na afloop van de workshop ook thuis blijven gebruiken voor verschillende doeleinden.

Wil jij graag ervaren wat schrijven bij rouw & verlies voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor de eerstvolgende workshop of stuur een berichtje als je graag een andere keer mee wilt doen.

Wanneer:     Woensdag 21-02, 28-02, 6-03, 13-03, 20-03 2024

Hoe laat:      09.00 – 10.30

Kosten:        € 99,00 voor 5 bijeenkomsten (inclusief koffie en thee)

Deelnemers: Maximaal 4

Wil je graag meedoen of heb je een vraag, neem dan contact op via de mail mail@viasilvia.nl of bel 06-12 77 61 51.