Intuïtieve Ontspannings Massage

Intuïtieve massage is masseren vanuit het hart, niet volgens een plan of een bepaald schema, maar bewust naar wat wordt ingegeven in het contact met degene die gemasseerd wordt. Lichaam, geest en ziel komen tot rust, waardoor u zich volledig ontspannen zult voelen.

Zit u letterlijk en/of figuurlijk niet lekker in uw vel, ook dan kan een intuïtieve massage u goed doen. Bij mentale klachten of emoties die zich vast hebben gezet in het lijf, bijvoorbeeld in een rouwproces, kan een ontspanningsmassage helend werken.

De massage wordt afgestemd op uw behoefte. Dit kan een deelmassage zijn, bijvoorbeeld een massage van top tot teen aan de achterzijde of voorzijde van het lichaam. Uw bovenlichaam voor- en achterzijde, of juist het bekkengebied en de benen. In overleg bespreken wat uw wensen zijn.

Wilt u graag van top tot teen aan zowel de voorzijde als achterzijde gemasseerd worden, dan raad ik u de intuïtieve massage van 90 minuten aan, zodat er voldoende tijd is om alles aan bod te laten komen.

Tarief
60 minuten € 55,00
90 minuten € 75,00