Persoonlijke begeleiding

Merkt u dat u niet meer functioneert zoals dat u zelf zou willen? Bent u alle goed bedoelde adviezen zat en merkt u dat uw omgeving u niet kan ondersteunen om verder te komen in uw rouwproces? Dan bent u op deze site op het juiste adres.


Via-Silvia biedt holistische/systemische verliesbegeleiding. Samen gaan we op zoek naar de bron van uw stagnering. Vanuit die bron zal u stap voor stap een nieuwe weg vinden om in te slaan en verder te wandelen op uw eigen levenspad zodat het verlies niet langer uw weg blokkeert. Door middel van gesprekken en oefeningen zal u ontdekken wat er werkelijk speelt en hoe u daarin zelf weer de regie kunt nemen.

Mogelijkheden

De begeleidingsgesprekken kunnen plaatsvinden in de praktijkruimte of in de natuur. Het eerste gesprek vindt altijd binnen plaats. Bij de vervolgafspraken is er de mogelijkheid om samen de natuur in te gaan, zodat we letterlijk stap voor stap nieuwe wegen kunnen bewandelen. De natuur en de cadans van het wandelen werken verhelderend en helend.

Na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van maximaal een half uur, beoordeelt u zelf of er behoefte is om een afspraak te maken. Een gemiddeld begeleidingstraject omvat gemiddeld 5 afspraken, maar misschien heeft u wel genoeg aan 1 of 2 gesprekken, of juist behoefte aan een paar extra afspraken. Alles is mogelijk zolang wij beide achter de keuze kunnen staan.

Kosten

Het kennismakingsgesprek is gratis, vervolgafspraken kosten € 69,00 per keer. Gemiddeld zal een gesprek een uur duren, maar door de aard van het gesprek kan dit soms iets langer of korter zijn. Voor mij is het belangrijk dat ons gesprek niet begrensd wordt door regels. Dat is ook de reden voor mij om niet gecertificeerd te werken, waardoor u misschien de mogelijkheid zou hebben om de kosten te declareren bij uw zorgverzekeraar. Door alle regelgeving en begrenzingen die zij ons opleggen, wordt de aandacht verlegd van uw hulpvraag naar het voldoen aan alle regels van de verzekering. Op die manier wil en kan ik niet meer werken, ik wil mijn volle aandacht aan u kunnen schenken, want daar heeft u recht op als u om mijn hulp vraagt.