Feedback begeleiding bij gezondheidsverlies

Telkens keek ik terug op wat ik had en nu niet meer heb. Mijn oude leven loslaten en tevreden zijn met met wat er nu is, was altijd moeilijk voor mij. Ik bleef tegen beter weten in hopen dat ik ooit wel weer alles zou kunnen wat ik vroeger deed. Silvia heeft mij laten voelen dat ik ook kan genieten van alles wat ik nu heb en dat de hobbelige paden ook veel gebracht hebben. Het viel niet altijd mee om echt in mijn lijf te kruipen en te leren voelen, maar het heeft me wel veel gebracht. Ik leef meer in het NU en heb een soort rust gevonden. Vooral de (familie)opstellingen hebben mij hierbij goed geholpen.

Dit bericht is geplaatst in Review. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *