Feedback begeleiding bij gezondheidsverlies

Door de begeleiding van Silvia heb ik meer rust in mezelf gekregen en geleerd om invulling te geven aan de kwaliteit van het leven in plaats van me te focussen op de kwantiteit. De gesprekken vond ik heel fijn en de verschillende werkvormen zoals de lichaamsoefeningen en de muziek vond ik ook prettig, daarin had Silvia een juiste balans. Als ik afdaalde in mijn emotie dan voelde ik constant haar aanwezigheid, ze liet me niet alleen en zorgde er zelfs voor dat ik nog dieper kon gaan, maar hielp me ook om weer om te keren als het te heftig werd. Ik kon volledig op Silvia vertrouwen, ze reikte me de hand als het nodig was en liet los waar het kon.
De volgende woorden horen bij mijn coachtraject: aandacht, emotie, inzicht, nu, lastig, vertrouwen, innerlijk, liefde, onmacht, verbindend, moed en toekomst.

Dit bericht is geplaatst in Review. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *