Feedback rouwbegeleiding na overlijden

Ik vond de begeleiding bij Silvia ontzettend fijn. Ik voelde me gehoord, begrepen en veilig om dingen te delen. De communicatie was erg fijn, luisteren, maar ook echt gehoord worden. De rouwbegeleiding heeft me veel inzicht gegeven en een grote stap verder gebracht in mijn (rouw)proces.
Silvia neemt de tijd voor je. Ze kijkt niet op de klok, maar kijkt wanneer een behandeling/begeleiding afgerond is.

Ik vond de foto’s een fijn startmoment om weer fijne herinneringen naar boven te laten komen. De schrijf- en tekenopdrachten waren verhelderend en verdiepend en de grondankers waren ook zeer verhelderend, soms pittig, maar ook verlichtend.

Als ik de manier van begeleiden van Silvia in drie woorden moet omschrijven dan is dat; compassievol, bekwaam en gevoelsmatig.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *